(+30) 211 21 522 84 weboceangr [AT] gmail.com

Χρήσιμα Άρθρα - Ειδήσεις

laptop

Μια ιστοσελίδα από μόνη της αρκεί;

Πολλοί ιδιοκτήτες ιστότοπων υιοθετούν την άποψη "Αν φτιάξεις, θα έρθουν". Υποθέτουν ότι εφόσον έχουν επενδύσει χρήματα για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας, η επισκεψιμότητα θα εμφανιστεί από το πουθενά. Δυστυχώς, αυτή αποτελεί μια πολύ κοινή αλλά λανθασμένη άποψη.

Μια ιστοσελίδα από μόνη της δεν λέει τίποτα αν δεν έχετε προϋπολογίσει το κόστος marketing και διαφήμισης. Ένας ιστότοπος που μόλις φτιάχτηκε είναι άγνωστος και αόρατος για το ευρύ κοινό. Η Google και οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης οριακά κατατάσσουν μια νέα ιστοσελίδα στις χαμηλότερες θέσης κατάταξης, που πρακτικά κανείς δεν θα αναζητήσει. Κάπου εδώ είναι το ψηφιακό marketing που έρχεται να καλύψει αυτό το κενό.

Παρομοιάστε την ιστοσελίδα σας με ένα φυσικό κατάστημα που ανοίγει και απλά περιμένει την επίσκεψη από πελάτες χωρίς αυτό να έχει διαφημιστεί. Ποιος άραγε γνωρίζει ότι το κατάστημα έχει ανοίξει; Κάπως έτσι συμβαίνει και με την ιστοσελίδα σας. Από μόνη της δε θα φέρει πελάτες, ούτε θα κάνει πωλήσεις.

Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί να οριστεί ένα budget καθαρά για αυτό το σκοπό. Μια καμπάνια στη Google θα μπορούσε να αποφέρει γρήγορα αποτελέσματα με προβολές της ιστοσελίδας σας σε ανθρώπους που αναζητούν υπηρεσίες σαν αυτές που προσφέρετε.

Μέρος ενός Puzzle

Ο διαδικτυακός κόσμος είναι σαν ένα puzzle, με μια σειρά από στοιχεία που λειτουργούν όλα μαζί. Η κοινή συνισταμένη όλων αυτών των στοιχείων είναι η ιστοσελίδα σας. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι αυτά που θα φέρουν την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, SEO, διαφημίσεις Google, διαφημίσεις σε Social Media, ενημερωτικά newsletter είναι κάποια από αυτά τα στοιχεία τα οποία θα προσελκύσουν επισκέπτες.

Λύση του Puzzle

Στη WEB Ocean γνωρίζουμε πως ακριβώς μπορεί να λυθεί αυτό το puzzle! Και παρέχουμε προτάσεις που είναι ικανές να κάνουν τη διαφορά. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να σας στείλουμε ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για την ιδέα που θέλετε να υλοποιήσετε.

Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.

Privacy Policy